Kokoonpanohitsaaja Turun seudulle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2024
  • Hae viimeistään 22.6.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tehokkaan ja innokkaan työasenteen omaavaa vahvistusta tiimiin nimikkeellä

Kokoonpanohitsaaja Turun seudulle
Työtehtäviisi kuuluu kokoonpanohitsausta MIG- ja MAG- menetelmillä. Hitsauksessa käytetään monipuolisesti erilaisia materiaaleja, kuten ruostumatonta terästä ja alumiinia. Toivomme hakijalta kykyä lukea piirrustuksia ja suorittaa hitsauspätevyydet työsuhteen alkaessa. Pääset osaksi vakavaraista yhtiötä, jossa oman mielenkiinnon ja mahdollisuuksien mukaan on tarjolla etenemismahdollisuuksia ammatillisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää kokonaisvaltaista pelisilmää. Sinulla on itsenäinen, aloitteellinen tapa toimia ja pystyt työskentelemään tiimissä. Arvostamme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia. Työ on päivätyötä.

Eduksesi on metallialan koulutus tai kokemus vastaavanlaisesta työstä, voimassa olevat hitsauspätevyydet, organisointikyky sekä sujuva suomen kielen taito. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta perustyökalujen, kuten esimerkiksi niitti-, hioma- ja porakoneen käytöstä. Työtehtävässä tukenasi toimii ammattitaitoinen työyhteisö.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen ja päivätyön, nykyaikaisen työympäristön ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Turun seutu

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/3568675-kokoonpanohitsaaja-turun-seudulle